HANDY CURE S´ ® -LASERHOITO

Hoitavalla laserilla helpotusta kipuihin

Mitä on hoitava laser?

Handy Cure on matalatehoista laserterapiaa hyödyntävä laite (Englanniksi low-level laser therapy = LLLT= ). Laite yhdistää hoidossa matalatehoisen lasersäteilyn, näkyvän punaisen valon ja staattisen magneettisen säteilyn.  Handy Cure s´®  laserissa on tehokas 25W:n laserdiodi ja laservalon aallonpituuksien ja taajuuksien vuoksi laitteella päästään hyvin syvälle (=tehokas).  

LASERHOIDON ETUJA:

- Lievittää kipua ja särkyä

- Täysin turvallinen ja kivuton (sen käytöllä ei ole mitään sivuvaikutuksia)

- Lisätä verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa

- Stimuloida immuunijärjestelmää

- Kehittää kollegaania ja lihaskudosta

- Auttaa luomaan uusia ja terveellisiä soluja

- Edistää kudosten paranemista mukaanlukien retkahdusvammat

- Nopeuttaa haavojen paranemista ja hyytymistä

- Vähentää tulehduksia 

- Vähentää turvotuksia

- Vähentää kipu- ja tulehduskipulääkkeiden tarvetta

MILLOIN LASERISTA OLISI APUA SINUN KOIRALLESI

Jos koirallasi on esim. 

- Nivelrikkoa

- Rasitusvamma

- Jännevamma

- Lihasvaurio

- Tulehdustila

- Leikkaushaava / ihovaurio

- Koirallasi on niin kipeät lihakset tai ne on kosketusarat, ettei perinteisellä hieronnalla päästä auttamaan, voidaan alkuun antaa laserhoitoa, jolla elvytetään kivuttomasti kipeää aluetta.

LASERHOITOA voidaan antaa yksittäisenä hoitomuotona tai yhdistää hierontaan. Laserhoitoa suositellaan annettavan 3-6 kerran sarjana. Hoito on ns. kumulatiivista eli sen teho paranee hoitokertojen myötä. Krooniset vaivat vaativat yleensä akuutteja pidemmän hoitojakson. Kroonisissa vaivoissa laseria suositellaan ylläpitohoitoon (esim. 1x/kk:ssa)

LASERHOITO SISÄLTYY HIERONNAN HINTAAN. Erikseen varattuna yksittäisen laserhoidon hinta on 20€ / 15 - 25min. Laserhoidon sarjakorttihinnat löydät Hinnasto -valikoista

Handy Cure s´® on virallisesti hyväksytty CE sertifikaatilla. Laite täyttää myös Suomen säteilyturvakeskuksen (STUK) ja Valviran kriteerit. RAKKAUTTA TASSUILLE

Koirahieronta Monitasta saatavilla LovePaws® -tassuvaha karheisiin käpäliin ja anturoiden hellimiseen.

Tämä loistava tuote ennaltaehkäisee ja hoitaa tehokkaasti karheat ja kuivat kovettumat, halkeamat ja haavat anturoissa. LovePaws® sopii antibakteeristen ainesten ansiosta erinomaisesti pienten ihotulehdusten, kuten hotspotin ja haavojen hoitoon.

LovePaws® -tassuvaha muodostaa anturoihin suojaavan kalvon, tekee tassuista ihanan sileät ja pitää vauhdikkaimmatkin tassut kunnossa!

Tassuvaha on täysin kotimainen ja luomu. Se on turvallinen käytettäväksi kaikille koirille. 

Hinnaston löydät HINNASTO -valikosta